Το Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, σε συνεργασία με τους εταίρους του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, διοργανώνει την έκθεση τοπικών προϊόντων και γεύσεων που θα πραγματοποιηθεί ανά περιφέρεια τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων στο Ρέντη/ Πτέρυγα Καταναλωτή.
Τίτλος Εκδήλωσης: Plato’s plate – Μήνας Γαστρονομικού Πολιτισμού
Η περιοχή της Κεφαλλονιάς και Ιθάκης θα παρουσιαστεί κυρίως Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Μαΐου 2025.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας παρακαλώ μεταβείτε στα παρακάτω αρχεία:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ