Το Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, για τις ανάγκες υλοποίησης τοπικής δράσης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο “Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός” του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, έχει ανάγκη να προβεί σε ανάθεση παροχής υπηρεσιών δημιουργίας μίας γαστρονομικής κοινότητας στην περιοχή παρέμβασής της Ιθάκης καθώς και εκπαιδευτικές δράσεις στην περιοχή παρέμβασης της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης για την ενίσχυση των κοινοτήτων αυτών.
Γαστρονομική κοινότητα είναι η οργανωμένη δράση επαγγελματιών του αγροδιατροφικού και τουριστικού κλάδου ενός τόπου, η οποία έχει ως στόχο την κινητοποίηση των τοπικών κοινωνιών γύρω από τη γαστρονομία των περιοχών τους, έτσι ώστε η γαστρονομία να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και συγκρότησης της πολιτιστικής και της τουριστικής τους ταυτότητας.
Οι σχετικές προσφορές υποβάλλονται εγγράφως το αργότερο μέχρι την 27/09/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 μ.μ., στα γραφεία του Δικτύου Συνεργασίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (δεν λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ταχυδρομικής αποστολής, αλλά μόνο η παραλαβή της).
Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση, εδώ.